Comenius Okul Projesi

26.12.2012 2549

• Tuzla Piri Reis Ortaokulu´nun 23.000 Euro´luk Avrupa Birliği projesi kabul edildi.
    Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme programlarından Comenius alt programı kapsamında Piri Reis Ortaokulu´nun yapmış olduğu başvuru kabul edildi. Kabul edilen projenin yürütülmesi, yerelde yapılacak olan tüm faaliyetler ve harcamalar, yurtdışı ziyareti uçak biletleri, harcamaları ve masraflarını içeren proje bütçesi okulumuz adına açılan comenius projesi hesabına yatırıldı. Koordinatörlüğünü Romanya’nın Piatre Neamt şehrinden Scolii "Elena Cuza" okulunun üstlendiği projenin diğer ortakları sırasıyla Türkiye, Belçika ve İspanya oldu.

• Avrupa’dan 3 ayrı ülke ile ortak çalışmalar yapacak olan okulumuz projenin ilk ziyaretini 20-26 Ekim 2012 tarihleri arasında Romanya’ya gerçekleştirmiştir.  Ziyaret ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için resimlere tıklayınız.

comenius comenius

• Romanya etkinliği fotoğraf mozaiği için tıklayınız..
  mosaic