Piri Reis Ortaokulu öğrencileri yetim kardeşlerini unutmadı!

Okulumuz 5-G sınıfı öğrencileri, İnsani Yardım Vakfı İHH´nın düzenlemiş olduğu "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" adlı projesine katıldı.

13.01.2015 1667

Proje çerçevesinde; Bangladeşli 11 yaşındaki "Masum" ve 10 yaşındaki "Md. Emon" isimli yetim kardeşlerimizin imkansızlıklarla dolu hayatlarına 1 yıl boyunca ışık olacağız. "İyilikte Yarışan Sınıflar - Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesi kapsamında, dünyanın dört bir yanındaki yetimlerle dayanışmak için büyük bir gayret gösteren ve bir yetimi kardeş edinen okulumuz 5-G sınıfı öğrencilerine, üstün yardımlaşma ve sorumluluk bilinçleri vesilesiyle çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu sponsorluğu üstlenmemizde katkı ve aracılıklarından dolayı İHH İnsani Yardım Vakfı´a teşekkür ederiz.

İHH tarafından okulumuza gönderilen "Kardeşlik Beratı" ve yetim kardeşlerimize ait bilgiler için isimler üzerine tıklayınız.

. .