2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Sanat Etkinlikleri

Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim yılsonu geleneksel sanat gösterileri Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleştirildi.

18.06.2015 1185

262014-2015 Eğitim Öğretim yıl sonu geleneksel sanat etkinlikleri kapsamında şiir dinletileri ve tiyatro gösterisi yapıldı. Gösterilerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederiz. Piri Reis Ortaokulu olarak başarının sadece not ile ölçülemeyeceğini bildiğimiz için çocuklarımıza her türlü kültürel faaliyette de yer vermekteyiz. Yılboyunca yapılan çalışmaların toplamı şeklinde görülen bu etkinliğimiz, önümüzdeki yıllarda çok daha renkli ve çok daha etkileyici olacaktır. Tiyatro ve şiir çalışmalarında Türkçe öğretmenlerimiz Arda BİLGİÇ, Yılmaz TÜRKANIK, Ayla AYTAR ve Arzu ULUTAŞ ile müzik çalışmalarında Müzik öğretmenimiz Hüsne ÜNAL´a üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Fotoğraflar için tıklayınız.