Eriç ÜNAL - Okul Müdürü

1974 doğumluyum.Amasya’nın Merzifon ilçesinde ilk-orta ve lise eğitimlerimi tamamladım.1999 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.Aynı yıl Pendik Velibaba İlköğretim Okulu’nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladım.2000 yılında askerlik görevimi Erzincan’da yaptım.2001 yılında Velibaba İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcılığı kadrosuna geçtim.Sırasıyla Pendik Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu, Tuzla Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Kartal İmam Hatip Ortaokulu, Pendik Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Tuğrul Bey Anadolu Lisesi, Pendik İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Emine Yıldız Ortaokul’larında Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı ve Müdür görevlerinde bulundum.2007 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde, Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptım.08/08/2018 tarihinde Tuzla Piri Reis Ortaokulu’na , Okul Müdürü olarak atandım.Evli ve 2 kız babasıyım.