Pirireis Ortaokulu

Vizyon: Piri Reis İlköğretim Okulu’nu, tüm paydaslarının katılımıyla, demokrat, katılımcı, paylasımcı, duyarlı gençler yetistiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Tuzla’da en iyi eğitimi veren, güçlü bir eğitim kurumu haline getirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi ;Atatürk ilke ve inkılapları ile donanmış, kendi gücüne güvenen, çevreleriyle barışık uyumlu, araştırmacı ruhu gelişmiş, çağın teknolojisi öğrenme ve öğretmeyi kendine amaç edinmiş, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırıp, ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinç ve gücünü aşılayıp, geleceğin başarılı insanları olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuzda yıllara ait; sınav, kültürel ve sportif başarıları görmek için menüden "Başarılarımız" linkine tıklayınız.

Saatler: Ders Saati : 09:00 - 13:30 Seçmeli Ders Saati : 13:40 - 15:10 (Pzt, Salı, Çarş)
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrenci servislerimiz mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Comenius 2012-2014 ´´Innovation and performance through ICT´´

WEB - https://tuzlapirireis.meb.k12.tr

Adres - Postane mah. Yalıboyu cad. Tuzla Istanbul

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Postane mahallesi, Yalıboyu caddesi, Üçmeşeler mevkiinde bulunan okulumuzun yakınında Esentepe Mahallesi bulunmaktadır.

Adres - Postane mah. Yalıboyu cad. Tuzla Istanbul

Ulaşım Okulumuz Tuzla sahil bölgesine 500 metre yakınlıkta olup, D-100 kara yoluna 4 km, Sabiha Gökçen Havalimanına 16 km mesafededir. Okulumuza uzak mesafeden gelecek olanlar, Esenler Otogar - Tuzla (500ES) ya da Kadıköy-Tuzla İETT (130) hatlarını kullanabilirler. Yakın mesafeden gelecek olanlar ise Pendik-Tuzla minibüsleri ve Tuzla Belediye Otobüs hattı ile ulaşım sağlayabilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, il merkezine 50 km, ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.